Idrotter

Bräckegymnasiet erbjuder inga idrotter (NIU och/eller RIG)

Individuella val som kan väljas till år 1

Bräckegymnasiet erbjuder inga individuella val inför år 1

Språk som kan väljas till år 1

Bräckegymnasiet erbjuder inga språk inför år 1

Instrument på Estetiska programmet inriktning Musik

Bräckegymnasiet erbjuder inga instrument

Profil

Yrkespaket anläggning, Yrkespaket måleri, Yrkespaket snickeri, Yrkespaket plåtslageri, Barnomsorg

OM SKOLAN

Vi har alla inriktningar på Bygg- och anläggningsprogrammet, enbart legitimerade lärare med lång yrkeserfarenhet samt ett väletablerat nätverk med över 200 praktikföretag. Vill du jobba inom byggbranschen är det hit du ska söka! Och du får pröva på alla yrken innan du bestämmer dig.

Du kan börja jobba direkt efter gymnasiet eller läsa vidare på högskolan. Vi har dessutom en särskild variant av Bygg- och anläggningsprogrammet där du med utökad kurs läser in tekniskt basår och blir behörig att läsa till byggnadsingenjör eller arkitekt - samtidigt som du läser till snickare.

Här kan du som inte har full gymnasiebehörighet komplettera dina grundskolebetyg på något av våra introduktionsprogram. Du kan kombinera dina studier med praktik eller arbete i träverkstad. Behöver du mycket stöd och trygghet för att klara skolan har vi en särskild undervisningsgrupp för det. Vi har också ett speciellt yrkespaket för dig som vill jobba inom barnomsorg. Bräckegymnasiet – där vi bygger yrkesstolthet och framtidstro.

Besök gärna vår webbplats för mer information, länk finns vid skolans kontaktuppgifter.

karta-google
minuters restid från