Idrotter

NTI Gymnasiet Kronhus erbjuder inga idrotter (NIU och/eller RIG)

Individuella val som kan väljas till år 1

NTI Gymnasiet Kronhus erbjuder inga individuella val inför år 1

Språk som kan väljas till år 1

  • Franska: steg 1, 2, 3
  • Spanska: steg 1, 2, 3
  • Tyska: steg 1, 2, 3

Instrument på Estetiska programmet inriktning Musik

NTI Gymnasiet Kronhus erbjuder inga instrument

Profil

Forskning inom te.x bioteknik, Spets inom matematik och engelska, IT- och nätverksteknik, Webbteknik, Event och Marketing, Business School, Programmering, Civilingenjör, Ekonomi och marknadsföring

OM SKOLAN

På NTI Gymnasiet Göteborg går ungefär 360 elever. Du finner oss mitt i centrala Göteborg på Kronhusgatan, tre minuters promenad från centralstationen, en minut från Nordstan. Vi är en personlig skola där alla känner alla och gemenskap är något som präglar stämningen på skolan.

Vårt viktigaste uppdrag är att erbjuda våra elever den bästa utbildningen. Vi utvecklar därför ständigt våra program för att kunna ge dig som elev en så bra, verklighetsnära och aktuell utbildning som möjligt. Idag erbjuder vi utbildning inom Teknik-, IT- (El och energi-), Handels- och Ekonomiprogrammet.

Vi tror på dig som elev, att du kan, vill och har förmågan att bli precis vad du vill. Vi arbetar medvetet med att bygga upp de förmågor som vi vet krävs hos dig för att du ska lyckas i en föränderlig och spännande digital framtid.

Välkommen till NTI Gymnasiet!

5 utbildningar

karta-google
minuters restid från