Idrotter

Fotboll, NIU, Tennis, NIU

Individuella val som kan väljas till år 1

Aspero Idrottsgymn Göteborg erbjuder inga individuella val inför år 1

Språk som kan väljas till år 1

  • Franska: steg 1, 3
  • Spanska: steg 1, 3
  • Tyska: steg 1, 3

Instrument på Estetiska programmet inriktning Musik

Aspero Idrottsgymn Göteborg erbjuder inga instrument

Profil

Fotboll, Innebandy, PT-profil, Fotboll

OM SKOLAN

Aspero Idrottsgymnasium ligger i Prioritet Serneke Arena som skapar en fantastisk elitmiljö för eleverna. På vår skola kombinerar samtliga elever sin idrott med högskoleförberedande studier. Vår personal har stor erfarenhet av idrottsungdomar och brinner för att skapa de bästa förutsättningarna för dubbla karriärer. Din individuella utveckling är i fokus, både i idrotten och i skolarbetet. Den lilla skolan, personalens engagemang och elevernas gemensamma intressen skapar en härlig sammanhållning och en unik utvecklingsmiljö. Välkommen till oss på Aspero!

Besök gärna vår webbplats för mer information, länk finns vid skolans kontaktuppgifter.

Idrott
Vi har lång erfarenhet av att skapa en helhet för eleverna och ge det bästa stödet. Vi bedriver NIU Fotboll och Tennis. På en nationellt godkänd idrottsutbildning läser man 400 poäng specialidrott. Tre träningspass i veckan ligger på skoltid. För att kunna söka en NIU plats ska du ha blivit rekommenderad via en uttagning. Ansökan till uttagning görs via förbundet i respektive idrott.

Vi har även tre profilinriktningar med två träningspass i veckan i innebandy, pt-profil och fotboll. Ingen uttagning krävs.
 

2 utbildningar på skolan ALTERNATIVT liknande utbildningar på andra skolor

karta-google
minuters restid från